06-70/416-28-78
·
redszerviz@gmail.com
·
H - P 08:00-17:00 | SZ 08:00-12:00 (03.01-10.31)
Kapcsolat

Robogó szerviz

Robogó szerviz

Szolgáltatásaink

Teljesítménynövelés, robogó tuning

Megy-megy, de nem az igazi? Tövig húzod a gázt, de nem történik semmi?

Szerencsére szinte minden motortípushoz léteznek már robogó alkatrészek, robogó tuning kiegészítők, melyekkel jelentős teljesítmény növekedést lehet elérni. Partnerünk a MALOSSI kiemelkedő minőségű és ár-érték arányú robogó tuning alkatrészeit a motorhoz hangolva tudjuk elérni a robogó végsebességének és erejének növelését.

Motorgenerál

Bárhogy óvjuk, vigyázunk rá, idővel elkopik. Ilyenkor felmerül a kérdés, javíttassunk meg, vagy engedjük el a kezét.

Keserű tapasztalat a motorvásárlás után, hogy az olcsó alkalmi vételnek tűnő robogó vagy motorkerékpár bizony túl van már élete javán és az egykori illesztéseknek csak az emléke maradt meg. Ez az egyik ok ami arra kényszerít minket, hogy kidobjuk, vagy megjavíttassuk, de legyen szó akár mechanikai hibáról, vagy egyszerű olajhiányról, robogó alkatrész kelleni fog.

Mi segítünk feltérképezni a motor tönkremeneteléhez vezető hibák sorát és minőségi robogó alkatrészekből rövid határidővel vállaljuk a motor szakszerű javítását.

Karburátor tisztítás, állítás

Ősszel még indult, tavasszal viszont meg se mukkan? Sajnos jó megoldás nincs, a hiba a benzinben keresendő.

A szezon első negyedében dömping van a “tavaly még jó volt” robogókkal. Gyakran 1 hetet is várni kell, mire a motorunk sorra kerül, éppen ezért sokan próbálják meg otthon, házilag orvosolni a problémát. Ettől mindenkit óvva intenénk, mivel ez a próbálkozás gyakran kudarcba fullad és az egyébként olcsó javítás igen-igen borsossá válhat.

Emiatt mindenképp javasoljuk a robogó szervizben történő javíttatását, ahol a szakavatott szem esetleg egyéb meglévő, vagy kezdődő hibára is rábukkanhat, ezzel előzve meg a komolyabb bajt.

Vario hangolás

A CVT váltó rengeteg kopó alkatrészt tartalmaz, melyeket nem csak egymáshoz szükséges állítani, hanem a kopó/gyengülő motorhoz is.

Aki próbált már meg variátort hangolni és nem elégedett meg a “nagyjából jó lesz” állapottal az tudja, hogy ez mennyire összetett és bonyolult feladat.

Tapasztalt kollégáink sok éves rutinnal a hátunk mögött, nagy gyakorlattal állítják optimálisra a váltót, hogy a hosszas és költséges otthoni próbálkozás helyett csak a motorozás élménye maradjon.

Alkatrész értékesítés

Robogódhoz az ékszíjon át a főtengelyig szinte mindent megtalálsz nálunk, legyen szó új vagy bontott alkatrészekről.

06-70/416-28-78

H – P: 09:00-17:00
SZ: 08:00-12:00 (03.01-11.01)

redszerviz@gmail.com

1152, Budapest Régi Fóti út 13

Használt kétkerekűt keres?